Reset je b-box 3/3V+

Reset je b-box 3/3V+: alle instellingen (bv. naam en wachtwoord van het wifinetwerk) worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

1. Aan de achterkant van de b-box 3/3V+ bevindt zich een resetknop (tussen de blauwe DSL-poort en de zwarte USB-poort). Om deze in te duwen, heb je een puntig voorwerp nodig, zoals een pen. Zet de b-box 3/3V+ aan en houd de resetknop ongeveer 20 seconden ingedrukt.
    Reset button on the back of a b-box 3
  2. De lampjes aan de voorkant van de b-box 3/3V+ gaan uit en dan weer aan. Dit betekent dat je b-box 3/3V+ is gereset.
  3. Je kunt je internetverbinding gebruiken zodra het internetindicatielampjefor Internet brandt. Maak verbinding met het wifinetwerkNieuw venster als het Wi-Fi-lampjefor Wi-Fi brandt of sluit je computer via een ethernetkabel aan op de b-box.

Opgelet: alle instellingen (bv. naam en wachtwoord van het wifinetwerk) werden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Je vindt netwerknaam en wifi-wachtwoord op een etiket aan de achterkant van je b-box 3/3V+.