B-box/Internet Box ruilen of afspraak met een technicus

In de volgende stap gaan we na wat jouw situatie kan verbeteren: een andere b-box/Internet Box of een technicus ter plaatse.

Is dat bezoek van de technicus gratis? Dat hangt af van de locatie en het technisch probleem.

gratis, behalve voor de verticale bekabeling in een appartementsgebouw. Je blijft eveneens aansprakelijk in geval van misbruik (bv. opzettelijk beschadigen van het aansluitpunt, enz.)

• De interventie kost € 85
    Je bent zelf verantwoordelijk voor je privé-bekabeling en de toestellen (telefoon, modem, decoder) die zich bevinden na het aansluitpunt. Deze kost dekt de verplaatsing van de technicus, de tijd om het probleem op te lossen en het kleine materiaal (bijkomend aansluitpunt, USB-kabel, enz.). Deze kost is ook van toepassing indien er een probleem is met je modem, decoder, enz. en je wilt dat er een technicus langskomt om het toestel om te wisselen in plaats van het toestel om te ruilen in een afhaalpunt.
  • Voor herhaalde interventies binnen een periode van 14 dagen wordt het bedrag slechts 1 keer aangerekend.
  • Voor een interventie buiten de kantooruren wordt een toeslag aangerekend.