Gwénaëlle Hervé

Public & Sovereign Cloud Lead

  • Cloud

Biografie

Gwénaëlle Hervé is Public & Sovereign Cloud Lead bij Proximus NXT. Met haar expertise in productmanagement levert ze slimme, veilige en toekomstgerichte cloudoplossingen, waardoor bedrijven gemakkelijk een volgende stap zetten in hun digitale transformatie.

Zij leidt een team van productmanagers die gespecialiseerd zijn in diverse cloudoplossingen. Zij is verantwoordelijk voor het partner management met Microsoft (BE-US), Thales (BE-FR), Intel (US), Google (BE) en Amazon (BE).

Proximus NXT wil klanten die willen overstappen van de public of hybride cloud de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een breed aanbod aan sovereign cloud-oplossingen. Ons doel is om de barrières met betrekking tot cyber security, vertrouwelijkheid en compliance weg te nemen, zodat EU-bedrijven vrij kunnen innoveren en uitbreiden, geleid door de basisprincipes van digitale soevereiniteit.

Volg Gwénaëlle Hervé op LinkedInNieuw venster  om op de hoogte te blijven.

Video's

Artikels

Een ICT-expert op uw volgende event?

Wil u graag een ICT-expert laten spreken op een beurs of evenement? Vul dan volgend formulier in en wij zoeken de beste spreker voor u.